PIAZZA d´Oro Estremo UTZ 1KG

Směs Arabik z centrální Ameriky a vysoce kvalitní Robusty z Ugandy.

Více informací
Skladem
Tisk
Sdílet s přáteli
699 Kč s DPH

Dominantní chuťové tóny: kakaové boby, mandle, mandlový likér

Podtóny: borůvky, ostružiny

Upražená na míru naším zákazníkům, tak by se dala charakterizovat káva ESTREMO, směs Arabik z centrální Ameriky a vysoce kvalitní Robusty z Ugandy. Nejprve vás okouzlí nezaměnitelná mandlová vůně. U té ale nezůstane, neboť po napití budete mile překvapeni kombinací příjemně vyrovnané kyselinky, hořkosti a sladkosti. Představte si svěží sladkokyselost borůvek a ostružin, svůdnou hořkost tmavé čokolády, to vše završeno lahodnou chutí mandlí a opojného mandlového likéru. ESTREMO je univerzální směs, která je svým charakterem nejvhodnější pro mléčné varianty.

Piazza d’Oro

Espresso výjimečné kvality Prémiové kávové směsi Piazza d‘Oro Espresso vynikají svou výjimečností a osobitým chuťovým profilem. Tyto pečlivě namíchané a pomalu pražené kávy tvoří speciální nabídku, ze které si vybere opravdu každý. Káva PIAZZA D’ORO se pěstuje a sklízí zodpovědně ve vztahu k životnímu prostředí a společnosti. UTZ Certified je nezávislá NADACE, která vznikla v roce 2002 s cílem realizovat program udržitelného rozvoje v oblasti pěstování kávy. Nezávislí auditoři každý rok kontrolují a certifikují farmáře v daných oblastech, zda při pěstování dodržují principy správné zemědělské praxe, spravedlivých sociálních vztahů a ochrany životního prostředí. Tyto zásady jsou obsaženy v Kodexu chování UTZ a při jejich dodržování mají farmáři možnost získat vyšší cenu za své zboží.

Informace o výrobci

Piazza d´Oro

Piazza d’Oro se specializuje na bohatý svět italského espresa a všech jeho druhů. Kávová zrnka jsou pražená tradičním italským způsobem. Výrobce: Jacobs Douwe Egberts, Oosterdoksstraat 80, 1011 DK Amsterdam

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

PIAZZA d´Oro Estremo UTZ 1KG

PIAZZA d´Oro Estremo UTZ 1KG

Směs Arabik z centrální Ameriky a vysoce kvalitní Robusty z Ugandy.

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů