Mövenpick El Autentico 1 kg zrno

Káva MÖVENPICK el Autentico se skládá zcela z drahých kávových zrn odrůdy Arabica z farem Rainforest Alliance Certified.

Více informací
Skladem
Tisk
Sdílet s přáteli
359 Kč s DPH

Tato káva se vyznačuje vybranými kávovými zrnky, ušlechtilou směsí a optimálním pražením. MÖVENPICK of Switzerland je vyrobena podle originální švýcarské receptury v pražírně firmy J.J. Darboven. Tuto prémiovou kávu tvoří kávové odrůdy té nejvyšší jakosti s obzvláště chuťově bohatými aromatickými látkami. Pražení, které je pod pečlivou kontrolou teploty a speciální mletí se starají o nezaměnitelné aroma. Díky těmto vlastnostem se řadí káva MÖVENPICK již více než 20 let mezi významné prémiové kávy.

Káva MÖVENPICK El Autentico se skládá zcela z drahých kávových zrn odrůdy Arabica z farem Rainforest Alliance Certified. Směs z nejlepších pěstitelských oblastí poskytuje vyváženou a lahodnou chuť. Ideální pro přípravu plně automatických strojů.

 

Informace o výrobci

Mövenpick

Mövenpick - Tato káva pražená dle původní švýcarské receptury se vyznačuje jemně pórovitou krémovou pěnou a vynikající plnou chutí. U této kávy jsou používány nejlepší kávová zrna z nejlepších oblastí světa, výběr a složení těchto zrn v kombinaci s jemným pražením zajistí svůdné aroma a výbornou cremu. Výrobce:J.J.Darboven GmbH Co KG, D-2113 Hamburg, Germany 

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

Mövenpick El Autentico 1 kg zrno

Mövenpick El Autentico 1 kg zrno

Káva MÖVENPICK el Autentico se skládá zcela z drahých kávových zrn odrůdy Arabica z farem Rainforest Alliance Certified.

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů