David Rio Chai Tortoise Green Tea 398 g

Nápojový koncentrát na bázi zeleného čaje a koření.

Více informací
Skladem
Tisk
Sdílet s přáteli
295 Kč s DPH

Složení: třtinový cukr, smetana do kávy (s kaseinem a sójou ), granulovaný med, koncentrát zeleného čaje, směs přírodních koření a přírodních aromat. Bez lepku. Bez laktózy. Obsahuje sójový lecithin.

Návod k přípravě: Do 200 ml teplého nebo studeného mléka nasypte 20 gramů Tortoise Green Tea Chai. Intenzině (ideálně s použitím mini šlehače) rozmíchejte.

Vyrobeno v USA.

Chai Latté je nápoj, který pije celá Indie a který se z ulic Dillí a Bombaje rozšířil nejprve do New Yorku a Londýna. Zprvu exotický nápoj se stal brzy trendem v nejlepších kavárnách světových metropolí. Jde o směs silného čaje, plnotučného mléka, směsi exotického koření a sladidla (nejlépe medu). Použitá koření se liší podle regionu – kardamon, skořice, zázvor, pepř a hřebíček.

Značka David Rio jako první zachytila trend obliby nápoje a již v roce 1996 vyvinula produkt, který zachovává veškeré vlastnosti čerstvě uvařeného Chai Latte a zároveň v podobě instantní směsi nabízí uživatelsky komfortní přípravu! Při použití kvalitních přírodních surovin je výsledná chuť nápoje vyvážená a bez jakýchkoli nežádoucích pachutí. Značka David Rio sídlí v San Franciscu a své produkty distribuuje ve 26 zemích světa.

Informace o výrobci

David Rio

Značka David Rio jako první zachytila trend obliby nápoje a již v roce 1996 vyvinula produkt, který zachovává veškeré vlastnosti čerstvě uvařeného Chai Latte a zároveň v podobě instantní směsi nabízí uživatelsky komfortní přípravu! Při použití kvalitních přírodních surovin je výsledná chuť nápoje vyvážená a bez jakýchkoli nežádoucích pachutí. Značka David Rio sídlí v San Franciscu a své produkty distribuuje ve 26 zemích světa. David Rio, PO Box 885462, San Francisco, CA 94188 

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

David Rio Chai Tortoise Green Tea 398 g

David Rio Chai Tortoise Green Tea 398 g

Nápojový koncentrát na bázi zeleného čaje a koření.

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů