Baristický Moka set - Izzo+Bialetti! Slevomat.cz!

Tento akční moka set se skládá ze čtyř částí - 1. Moka konvička Bialetti Moka Express na 2 šálky, 2. Mletá káva Izzo Gold 250 g, 3. Šálek Izzo Espresso, 4. Šálek Izzo Cappuccino.

S voucherem od Slevomat.cz pouze za 899 Kč s DPH.

Více informací
Není skladem
Tisk
Sdílet s přáteli
1 246 Kč s DPH

Vstupte do světa gurmánské kávy s baristickým setem od předních italských odborníků - Bialetti a Caffé Izzo.

 

Tento akční moka set se skládá ze čtyř částí - 1. Moka konvička Bialetti Moka Express na 2 šálky, 2. Mletá káva Izzo Gold 250 g, 3. Šálek Izzo Espresso, 4. Šálek Izzo Cappuccino.

 

Standardní cena tohoto setu je 1246 Kč s DPH, s voucherem od Slevomat.cz pouze za 899 Kč s DPH.

 

Bialetti Moka Express 2 je nejen součástí tohoto setu ale i jednou z designově nejpovedenějších italských konviček minulého století. Tvar ve stylu Art Deco jí dal Alfonso Bialetti v roce 1933. V dnešních dnech se krom statisíců domácností po celém světě můžeme kochat tímto tvarem i například v The Science Museum v Londýně. Konvička Bialetti Moka Express je vyrobena z hliníku, který je ideálním materiálem pro kávovary. Díky tomu si již po několika šálcích budete moci vychutnat tu nejlepší chuť Vaší kávy, protože kávovar časem získává patinu, která je pro správnou chuť kávy nepostradatelná.

 

Firma Bialetti vznikla v roce 1919, kdy Alfonso Bialetti otevřel dílnu v Crusinallo (Verbania), na výrobu polotovarů z hliníku. Motivováním podnikatelského ducha změnil svou dílnu na Alfonso Bialetti & C. Fonderia v Conchiglii - tím vzniklo studio pro návrhy a výrobu. Díky skvělé intuici Alfonsa Bialetti spatřil světlo světa právě kávovar Moka Express a to v již zmíněním roce 1933. Jeho design ve stylu Art Deco způsobil revoluční změnu v přípravě domácí kávy, díky čemuž se společnost stala jednou z předních italských výrobců kávovarů.

 

Značka Bialetti se dostala do většího povědomí díky značné investici do reklamy v Carosellu (reklamní spot na počátku italské televize) zaměřené na komunikaci a obraz "Malého muže s knírkem" - vytvořen v roce 1950 Paulem Campani, který se stal jejím symbolem a který je stále součástí ochranné známky. Od počátku 50. let do konce 20. století Bialetti vyrobila více než 200 milionů kávovarů. Model MOKA EXPRESS se stal skutečným fenoménem průmyslového designu, autentickým "kultovním objektem", schopným zajistit milionům spotřebitelů chuť velkého espressa "all'italiana". Vždyť jen v Itálii vlastní 90% rodin jeden či více kávovarů Bialetti. To potvrzuje tradice, která se promítá do budoucnosti s jasným cílem: kvalita a garance spotřebitelům.

 

 

Další částí setu je káva z dílny Caffé Izzo ve stylovém 250g balení a od stejnojmenné značky najdete v setu ještě 2 šálky. Jeden na Espresso a druhý na Cappuccino.

 

Prvotřídní espresso, chutí připomínající černou čokoládu rozpouštějící se na jazyku. To je káva Izzo Gold 100% Arabica. Podle našeho názoru je jednou z nejlepších, ne-li vůbec nejlepší ze stoprocentních Arabic, které si můžete zakoupit v současné době na světovém trhu. Samotná kávová zrna jsou pomalu pražená za poměrně vysoké teploty v malých dávkách. Díky tomuto procesu se negativní vlastnosti (kyselost a hořkost) snižují na minimum a káva tak získává dokonalou plnost a chuť.

 

Izzo Caffè byla založena v blízkosti Vesuvu v roce 1979 jako menší řemeslná pražírna založená panem Vincenzem Izzou, Společnost více než 30 let pracuje s vášní a odhodláním o dosažení skutečného neapolského espressa. V průběhu let silný podnikatelský impuls pana Vincenza, v doprovodu a podpory týmu vysoce kvalifikovaných zaměstnanců, a to jak v oblasti technické, tak i obchodní, upřednostnil rychlý rozvoj společnosti a upevnění jeho přítomnosti, a to jak na domácím trhu tak i v zahraničí.

 

Káva Praha je oficiální distributor Caffé Izzo pro ČR. Více informací nalezete na adrese: www.caffeizzo.cz

 

Osobní odběr zdarma (Korunní 87, Praha 3), nebo zaslání dle výběru, např. společností DPD – klasický balík 69 Kč s DPH, na dobírku pak 99 Kč s DPH.

Číslo voucheru vložte do poznámky, následně vyberte způsob dopravy nebo osobní odběr.

Informace o výrobci

Izzo

Pražírna Izzo Coffee byla založena již v roce 1979 v malém městě Boscoreale na úpatí Vesuvu. Městečko leží nadohled starobylého města Pompei. Její zakladatel Izzo Vincenzo již více než 30 let s nadšením a odhodláním pracuje na vytvoření skutečného neapolského espressa. V rámci služeb, společnost nedávno otevřela řetězec Kaváren Izzo, které jsou spojeny řadou obchodních iniciativ a propagačních akcí s exkluzivní kávou Izzo. Výrobce: Gruppo Izzo S.r. I., S.P. 12 Casalina Stazione Sgurgola 28/A, 03012 Anagni, Italia

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

Baristický Moka set - Izzo+Bialetti! Slevomat.cz!

Baristický Moka set - Izzo+Bialetti! Slevomat.cz!

Tento akční moka set se skládá ze čtyř částí - 1. Moka konvička Bialetti Moka Express na 2 šálky, 2. Mletá káva Izzo Gold 250 g, 3. Šálek Izzo Espresso, 4. Šálek Izzo Cappuccino.

S voucherem od Slevomat.cz pouze za 899 Kč s DPH.

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů