Dallmayr Classic, 500g mletá káva

100% Arabika.

Kávová směs se silnou, aromatickou a plnou chutí a jen velmi jemnou kyselostí.

S každým šálkem si můžete vychutnat zvláštní a výraznou chuť Dallmayr Classic. 

Více informací
Skladem
Tisk
Sdílet s přáteli
139 Kč s DPH

Tajemství této kávy je vyrobeno z použití surové kávy, jsou používány pouze pro nejlepších Arabica druhů kávy vysočiny z pěstitelských oblastí světa. Dallmayr Classic obsahuje plně stimulující kofein.Pomocí speciálního procesu rafinace je osvobozena od mnoha dráždivých a hořkých látek. Vůně pražení pak poskytuje výraznou chuť, která je lahůdkou pro všechny milovníky kávy. Dokonce i pro ty, kteří mají tendenci reagovat citlivěji na kávu.

 

Mladý obchodník s kávou jménem Konrad Werner Wille z Brém přišel roku 1933 do bavorského Mnichova s úkolem, aby v Domě lahůdek Dallmayr zřídil speciální oddělení kávy. Pod heslem "Brémské umění míchání a jihoněmecká láska ke kávě" vyvinul sortiment kávy na nejvyšší úrovni. Nakupoval surovou kávu, sám obsluhoval pražící stroj a organizoval prodej. Vytvořil své speciální směsi a zásoboval jimi přední kavárny a hotely. Zrodila se značka "Dallmayr Kaffee" a daleko proslavila jméno exkluzivního lahůdkářství.

V poválečné době se obchod s kávou rozvíjel zvlášť úspěšně a brzy dobrá pověst firmy provázela lahůdky i kávu stejným dílem. Počátkem 60. let vznikla v mnichovské čtvrti Giesing největší a nejmodernější pražírna kávy v Jižním Německu a značka „Dallmayr Kaffee“ se stala v celém Bavorsku pojmem. V r. 1985 byla divize kávy z celkového podniku vyňata a byla vložena do nově založené veřejné obchodní společnosti Alois Dallmayr Kaffee OHG. Již po krátké době bylo dosaženo cíle dále rozvíjet obchod s praženou kávou a rozšířit její odbyt za hranice Bavorska. Dnes patří káva Dallmayr k předním značkovým výrobkům na německém trhu s kávou.

Informace o výrobci

Dallmayr

Dallmayr si nevybudoval své pevné místo pouze mezi čtyřmi stěnami vlastního domu, neprosadil se pouze jako největší a nejznámější firma na německém trhu kávou, významné místo zaujímá také v celém oboru gastronomie: vybrané kávové speciality jsou ceněny v klasických kavárnách stejně jako v tradičních hotelech, v nejvyhlášenìjších restauracích i v oblíbených tradičních lokálech i domácnostech. Dnes patří káva Dallmayr se svou špičkovou značkou Prodomo k předním značkovým výrobkùm na německém trhu s kávou. Alois Dallmayr Dienerstrasse 14-15, 80331, Munchen, Germany

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

Dallmayr Classic, 500g mletá káva

Dallmayr Classic, 500g mletá káva

100% Arabika.

Kávová směs se silnou, aromatickou a plnou chutí a jen velmi jemnou kyselostí.

S každým šálkem si můžete vychutnat zvláštní a výraznou chuť Dallmayr Classic. 

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů