Bristot Classico 6 x 1kg zrnková káva

Bristot Classico vyniká obzvláště silnou, plnou chutí a hustou pěnou. Je složena z indické kávy robusta a brazilské kávy arabica.

Více informací
Není skladem
Tisk
Sdílet s přáteli
1 250 Kč s DPH

Tato káva vyniká obzvláště silnou chutí. Je složena z indické kávy Robusta a brazilských káv Arabica, které v duchu skutečné italské tradice propůjčují této směsi plnou chuť. Charakteristická hustá pěna. Ideální pro přípravu latte, cappuccina a macchiata a pro přípravu silnějšího espresa.

 

Hodnocení:

 

  • *** středně silná káva
  • *** dobrá pěna
  • ** nízký obsah kofeinu
  • ***** perfektní pro kávové automaty
  • **** velmi dobrá pro espresso
  • **** velmi dobrá pro cappuccino nebo Latte Macchiato
  • ***** perfektní jako ranní káva

 

Bristot Classico si již po dlouhou dobu drží mezi zákazníky svoji vysokou popularitu. Byly doplněny Robustou z Pobřeží slonoviny a Kamerunu, díky které má káva nízkou kyselost. Slabší káva s ořískovým aroma, ideální pro dvojité espresso.

Káva Bristot je jednou z nejstarších kávových značek v Evropě. Rodina Bristotů začala s pražením kávy již v roce 1919 v Belluno v Itálii. V té době byla ještě káva Bristot rozvážena členy rodiny na kolech po sousedních vesnicích.

Jedno italské přísloví jasně vystihuje tuto značku: Je jednodušší změnit víru, než značku kávy, kterou pijete. Od svého založení, v malebném podhorském městečku Belluno, uznává společnost stále stejnou myšlenku, a to záruku kvality a výjimečnosti. V roce 1919 začal Domenico Bristot právě tady pracovat na projektu vlastní pražírny. Jeho hlavním cílem bylo vytvořit prvotřídní a jedinečnou směs kávy vysoké kvality k výrobě dokonalého italského espressa. Důležitými kritérii byly výběr kvalitních kávových zrn přímo od výrobců, vhodné mísení a používání stále novějších technologií.

Dnes, více jak 90 let od svého založení, se firma snaží zajistit stejné principy výroby kávy jako její zakladatel. 

 

Informace o výrobci

Bristot

Produkce zrnkové kávy Bristot, hraje důležitou roli v historii typického italského espresa již od roku 1919. Šest základních směsí káv Bristot dává všem vybrat směs splňující jejich požadavky. Díky své velmi vysoké kvalitě a proslulosti je považována za kávu káv, která splňuje požadavky profesionálù i nejnáročnìjších znalcù prvotřídního espresa. Adresa: via Tiziano Vecellio, 73 32100 Belluno - Italy

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

Bristot Classico 6 x 1kg zrnková káva

Bristot Classico 6 x 1kg zrnková káva

Bristot Classico vyniká obzvláště silnou, plnou chutí a hustou pěnou. Je složena z indické kávy robusta a brazilské kávy arabica.

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů