Bristot Buongusto zrnková káva 1 kg

EXPIRACE 12/6/2020

Zrnková káva Bristot Buongusto, originální směs z nejlepších kávových zrn, speciálně připravených pro krémovou a aromatickou kávu s dokonale jemnou chutí. Ideální především pro přípravu espressa a cappuccina.

Více informací
Není skladem
Tisk
Sdílet s přáteli
399 Kč s DPH

Káva se skutečnou vášní, vybraná z nejlepších kávových zrn z celého světa, pražená v Itálii pomocí nejnovějších technologií a měřítek kvality.

Směs Buongusto, jak napovídá samotný nazev, dodává výslednému nápoji velmi bohatou ale přesto vyváženou chuť pro všechny nejrozšířenější způsoby přípravy kávy. Skvěle se hodí pro přípravu espressa, cappuccina, nebo i lehke snídanové kávy.

hodnocení:

  • Aroma: *** Bohaté a vonné
  • Chuť: **** Plná chuť, která přetrvává
  • Kyselost: ** Mírná

Směs je namíchána v poměru káv 55% Arabica : 45% Robusta.

 

Výchozím bodem pražírny Bristot je kvalita a excelence. V roce 1919, kdyz zakladatel pražírny Domenico Bristot začal intenzivním zkoumáním realizovat svůj sen vytvořit kombinaci vysoké kvality, která by umožnila rošířit perfektní italské espresso do celého světa.

Káva Bristot je jednou z nejstarších kávových značek v Evropě. Rodina Bristotů začala s pražením kávy již v roce 1919 v Belluno v Itálii. V té době byla ještě káva Bristot rozvážena členy rodiny na kolech po sousedních vesnicích.

Jedno italské přísloví jasně vystihuje tuto značku: Je jednodušší změnit víru, než značku kávy, kterou pijete. Od svého založení, v malebném podhorském městečku Belluno, uznává společnost stále stejnou myšlenku, a to záruku kvality a výjimečnosti. V roce 1919 začal Domenico Bristot právě tady pracovat na projektu vlastní pražírny. Jeho hlavním cílem bylo vytvořit prvotřídní a jedinečnou směs kávy vysoké kvality k výrobě dokonalého italského espressa. Důležitými kritérii byly výběr kvalitních kávových zrn přímo od výrobců, vhodné mísení a používání stále novějších technologií.

Dnes, více jak 90 let od svého založení, se firma snaží zajistit stejné principy výroby kávy jako její zakladatel.

 

   

Informace o výrobci

Bristot

Produkce zrnkové kávy Bristot, hraje důležitou roli v historii typického italského espresa již od roku 1919. Šest základních směsí káv Bristot dává všem vybrat směs splňující jejich požadavky. Díky své velmi vysoké kvalitě a proslulosti je považována za kávu káv, která splňuje požadavky profesionálù i nejnáročnìjších znalcù prvotřídního espresa. Adresa: via Tiziano Vecellio, 73 32100 Belluno - Italy

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

Bristot Buongusto zrnková káva 1 kg

Bristot Buongusto zrnková káva 1 kg

EXPIRACE 12/6/2020

Zrnková káva Bristot Buongusto, originální směs z nejlepších kávových zrn, speciálně připravených pro krémovou a aromatickou kávu s dokonale jemnou chutí. Ideální především pro přípravu espressa a cappuccina.

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů