LUCAFFÉ MR. EXKLUSIVE 100% ARABICA, zrnková 1000g (Mr. Exklusive Arabica)

LuCaffé Mr. Exclusive je 100% arabika pražená z rovnoměrně rozdělených a tříděných vysoce kvalitních kávových zrn ze Střední a Jižní Ameriky. Tuto kávu oceníte, hledáte-li kávu s pořádnou dávkou kofeinu.

Více informací
Skladem
Tisk
Sdílet s přáteli
538 Kč s DPH

Jedinečně vyvážená chuť a vůně - 100% obsah kávových zrn druhu Arabica. Tato exkluzivní směs kávy Arabica z jižní Ameriky, je určena pravým labužníkům. Vychutnejte si opojné aroma této kávy, které připomíná čerstvě upečený chléb s ořechy.

Opravdová 100% Arabica bez kyselinek, pěkná hutná káva s kvalitní pěnou,chutí a vůní.  

O kávě Lucaffe Od poloviny devadesátých let, kdy byla firma, jejímž majitelem je pan Luca Venturelli, mladý obchodník z Brescie s opravdovým šestým smyslem pro kávu, založena v Padenghe sul Garda, se rozrostla natolik, že se stala jednou z nejznámějších společností zabývajících se pražením kávy v severní Itálii. Venturelli zahájil svou výzvu konvenčnímu světu kávy tím, že se zaměřil na mladý a iniciativní trh – obchod sáčkama, a způsobil mírnou revoluci ve způsobech připravování kávy. Káva Lucaffe je káva speciální kvality. Bez konzervantů, chemikálií, filtrací, ozařování a úprav prováděných běžně u jiných káv. Rozdíl mezi touto kávou a ostatními spočívá v její jedinečnosti - kvalitou odpovídá potřebám pro přípravu dokonalého espressa. Lucaffe bylo vybráno experty pro její jedinečnou kvalitu chuti - odlišuje se absencí nežádoucích výrobních postupů. Lucaffe je káva s nízkým obsahem kyselinek, vhodná pro každodenní konzumaci, s obsahem 100% arabiky v senzoricky vyváženém množství zajišťujícím lahodnou chuť. Lucaffe je ideální k použití v míchaných nápojích - jak latte macchiato tak cappucino cream caramel, pro svoji schopnost pozitivním způsobem zvýraznit a umocnit chuť použitých ingrediencí.

Informace o výrobci

LuCaffe

Káva Lucaffé Classico má mnoho fanoušků a skvělé ohlasy po celém světě. Hodně se o ní píše i na internetových fórech, zejména v západní Evropě. U nás si tato značka teprve svoji pozici mezi kávami postupně buduje. Všechny kávy značky Lucaffé jsou typickým příkladem italských pomalu pražených káv s jemnou kalcinací v rotačních bubnech díky kterým káva získá příjemnou jemnou ale pikantní chuť s nádechem sladké pražené čokolády. Pomalé pražení velmi pomáhá snižovat v kávě množství hořkých příchutí a látek. Díky speciálnímu způsobu pražení je káva Lucaffé Classico velmi vhodná pro ty z vás, kteří občas u pití kávy trpí podrážděností žaludku. S kávou Lucaffé Classico riziko podráždění takřka eliminujete. Rozhodně je káva Lucaffé Classico velmi příjemná k pití, s typickou (Lucaffé) mírně nasládlou chuťí, měkkým tělem a střední pěnou. Díky svým příjemným vlastnostem a chuti je vhodná pro přípravu cappuccina i latte macchiato. Výrobce: Lucaffé Venturelli Gian Luca, Via 1 magio 35, 25013, Carpenedo, Italy

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

LUCAFFÉ MR. EXKLUSIVE 100% ARABICA, zrnková 1000g (Mr. Exklusive Arabica)

LUCAFFÉ MR. EXKLUSIVE 100% ARABICA, zrnková 1000g (Mr. Exklusive Arabica)

LuCaffé Mr. Exclusive je 100% arabika pražená z rovnoměrně rozdělených a tříděných vysoce kvalitních kávových zrn ze Střední a Jižní Ameriky. Tuto kávu oceníte, hledáte-li kávu s pořádnou dávkou kofeinu.

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů