Delonghi KG 520 M

Profesionální mlýnek na kávu s ocelovými kameny a vysokou přesností mletí.

Více informací
Není skladem
Tisk
Sdílet s přáteli
4 990 Kč s DPH

Popis produktu

Profesionální příprava kávy

Rádi si dopřejte výbornou kávu, jejíž vůni zkrátka není možné odolat? Lahodná, čerstvě namletá káva z kávových zrn může během chvíle provonět i váš domov. Profesionální kávomlýnek DeLonghi DEDICA KG520M s ocelovými mlecími kameny a vysokou přesností mletí vám dopřeje dokonalý zážitek v každém šálku vaší oblíbené kávy. Kávu si namelete do nádobky (až 170g mleté kávy) nebo přímo do páky kávovaru (díky přiloženému adaptéru). Velikost namleté porce je možné upravit a uložit do pamětí mlýnku.

Minimální zahřívání během mletí

Mlýnek je vybaven kvalitními ocelovými kameny, které zaručují vždy dokonalý výsledek a rovnoměrné namletí kávových zrn. Během mletí se kávomlýnek zahřívá pouze minimálně, proto kávu nikdy nespálíte. Každý šálek tak bude připraven přesně podle vašich představ. Kapacita zásobníku na kávová zrna činí 350g. Na výběr máte dvě možnosti mletí, a to do uzavíratelné nádobky nebo přímo do páky kávovaru. Velkou předností je až 18 možností nastavení hrubosti mletí pro rozdílné spařování kávy. Díky širokému výběru tak namelete kávu od extra jemné na espresso až po extra hrubou na frenchpress. Počet porcí je rovněž snadno nastavitelný, a to od jedné po čtrnáct. Kávomlýnek DeLonghi DEDICA KG520M tak využijete nejen v domácnostech, ale skvěle poslouží i v kavárnách a restauracích.

Příjemné ovládání a moderní vzhled

Práce s kávomlýnkem je velmi příjemná a snadná. Podsvícená tlačítka slouží k pohodlnému ovládání i v tmavších místnostech a vyjímatelná horní část mlýnku slibuje bezproblémové a rychlé čištění. Elegantní design a stříbrné provedení doplní interiér každé kuchyně a díky kompaktním rozměrům je přístroj také velmi nenáročný na prostor. Dopřejte si tu nejlepší kávu. Kdykoliv!

Informace o výrobci

DeLonghi

Společnost DéLonghi neustále expanduje a je schopna zařadit se ve světě velmi dobře se svými italskými výrobky, vítězícími svým designem, stylem a kvalitou použitých materiálù. Je to spoleènost, která se pohybuje v sektoru pohodlí a krásy v mnoha obchodních odvětvích. Nápady a inovace, prùzkum a vývoj, produktivní know-how, mezinárodní distribuce vynášejí DeLonghi na jednu z prvních pozic na trhu. Šířka nabídky DéLonghi je důkazem produktivní technologie, obchodního rozvoje a významných investic do marketingu - vývoj linií výrobku, prùzkum trhu a přístup spotřebitelù. Výzkum a vývoj a to vše v Italském designu, kde je myšlenka přeměněna ve výrobek. Via ". Seitz, 47 31100 Treviso - Italy

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

Delonghi KG 520 M

Delonghi KG 520 M

Profesionální mlýnek na kávu s ocelovými kameny a vysokou přesností mletí.

Produkty ze stejné kategorie

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů