Vánoční balíček - Degustační set TOP 6, 1 kg, zrno

Vánoční degustační balíček TOP 6 nabídte i těm nejvášnivějším milovníkům kávy šest nezapomenutelných zážitků. Tento set je za zvýhodněnou cenu a zdarma dopravou, dárkovou taškou Vergnano a dvěma šálky Vergnano.

Více informací
Není skladem
Tisk
Sdílet s přáteli
3 490 Kč s DPH

Tento balíček nabízíme za zvýhodněnou cenu, dopravou zdarma, s dvěma šálky Vergnano espresso zdarma a také reprezentativní papírovou tašku Vergnano, kterou můžete použít jako dárkové balení.

 

Balíček obsahuje:

 

1 x Vergnano 100% Arabica, 1 kg, znrková káva

Vergnano Miscela Espresso se pyšní známkou výběrové kávy a také svojí prvotřídní kvalitou. Tato káva je pomalu pražená a to jen z nejkvalitnejších zrn kávy Arabica, pocházejících z eko farem. 100% Arabica, vysoká kvalita, lahodná chuť a příjemné aroma Vám zaručí dokonalý požitek z každého šálku této prvotřídní kávy. Káva Arabica je nejvíce vyhlášená odrůda kávy.

Caffé Vergnano má již dlouholetou tradici na trhu a to od roku 1882, kdy Domenico Vergnano otevřel obchod s potravinářským zbožím v městečku Chieri u italského Torina. V obchodě se brzy začal zabývat prodejem a pražením kávy. Toto odhodlání bylo poháněné odvážnými rozhodnutími a zakoupením první kávové plantáže v Keni. Roku 1986 se společnost spojila s proslulou „Casa del Caffé”. Od té doby má mezi kavárnami v piemontském řetězci jedno z hlavních postavení především kvůli prvotřídní kvalitě.

 

1 x Izzo Gold, 1 kg, zrnková káva

Káva Izzo Gold 100% Arabica podle našeho názoru obsahuje jedny z nejlepších kávových zrn Arabiky, které si můžete zakoupit v současné době na světovém trhu. Samotná kávová zrna jsou pomalu pražená za poměrně vysoké teploty v malých dávkách. Díky tomuto procesu se negativí vlastnosti (kyselost a hořkost) snižují na minimum a káva tak získá dokonalou plnost a chuť.

Samotná kávová zrna této kávy jsou pomalu pražená za poměrně vysoké teploty v malých dávkách. Díky tomuto procesu se negativní vlastnosti (kyselost a hořkost) snižují na minimum a káva tak získá dokonalou plnost a chuť. silná káva, dobrá pěna vysoký obsah kofeinu velmi dobrá pro kávové automaty, perfektní pro espresso velmi dobrá pro cappuccino nebo Latte Macchiato velmi dobrá jako ranní káva.

Pražírna Caffé Izzo byla založena již v roce 1979 v malém městě Boscoreale na úpatí Vesuvu. Městečko leží nadohled starobylého města Pompei. Její zakladatel Izzo Vincenzo již více než 30 let s nadšením a odhodláním pracuje na vytvoření skutečného neapolského espressa. V rámci služeb, společnost nedávno otevřela řetězec Kaváren Izzo, které jsou spojeny řadou obchodních iniciativ a propagačních akcí s exkluzivní kávou Izzo.

 

1 x Lucaffé Mr. Exlusive, 1 kg, zrnková káva

Jedinečně vyvážená chuť a vůně - 100% obsah kávových zrn druhu Arabica. Tato exkluzivní směs kávy Arabica z jižní Ameriky, je určena pravým labužníkům. Vychutnejte si opojné aroma této kávy, které připomíná čerstvě upečený chléb s ořechy. Opravdová 100% Arabica bez kyselinek, pěkná hutná káva s kvalitní pěnou,chutí a vůní.

 

1 x Barbera Mago 1 kg, zrnková káva

Tato káva má vše co se říká o čistých Arabikách (eleganci, jemnost, rozmanitost chutí), plus má i to, co čisté Arabice chybí (bohatá crema, plné tělo). Je sladká a silná, neuvěřitelně jemná a vyvážená s jemnými tóny aroma hořké čokolády, ořechů a ovoce - prostě magie. Poté už jen intenzivní, vzrušující a vždy překvapující dochuť.

Tato káva je projevem a vyjádřením zkušeností Caffé Barbera získaných ze svého dlouholetého působení na světovém trhu. Kávová zrna pocházejí přímo ze zdrojů nejlepších světových odrůd kávy. Proces pražení je jemný, probíhá odděleně a šikovně prolíná původní receptury. Elegantní balení vyrobené z cínu zaručuje dokonalou ochranu před vnějším prostředím a zdokonaluje Aroma a chuť kávy.

 

1 x New York Caffé Extra 100% 1 kg, zrnková káva

Exklusivní směs 100% Arabik, která byla v byla v roce 2002 vyhlášena časopisem Gourmet Magazine nejlepší kávou na světě, vděčí za svůj půvab směsi nejlepších středoamerických zrn s 5–7% podílem nejdražší odrůdy světa – kávy Jamaica Blue Mountain.

Příběh kávy Caffé New York

Caffé New York má více než osmdesátiletou tradici. Rodinná pražírna byla založena majitelem kavárny New York v lázeňském městě Montecatini Terme v Toskánsku. Na počátku 30. let pan Ugo Incerpi zakoupil stroj na pražení kávy, aby mohl nabízet vybrané klientele, která přišla na lázeňskou léčbu, výjimečný produkt. Jeho káva byla tak dobrá, že se velmi rychle rozšířila její pověst a o víkendech přijížděli lidé až z nedaleké Florencie, aby si mohli lahodnou kávu Sor Ugo vychutnat. Od poloviny 30. let se na obalu kávy objevuje černá žena jako punc značky Caffè New York. V duchu rodinné tradice se logo tiskne na balení dodnes. V 50. a 60. letech se ujal podniku syn, pan Onori Oscar. Pražírna s kavárnou v té době zažila velký rozvoj a začala konkurovat velkým pražírnám po celém Toskánsku a Itálii. Tradice a postupy se předávají dnes již na třetí generaci a původní rodinný přístup k přípravě kávy tak přetrvává v Caffé New York dodnes.

Původ kávy Jamaica Blue Mountain

Zrnka pochází pouze od nejlepších vysokohorských odrůd kávy Arabika. Aby se káva mohla nazývat Jamaica Blue Mountain, musí vyrůstat ve výškách do 1 800 m v na jižním konci ostrova Jamaica, na ploše 6 000 ha. Na kávových plantážích na velkých hřebenech Modrých hor (Blue Mountains) působí asi 25 000 drobných pěstitelů. Káva sklizená na těchto plantážích prochází přísnou kontrolou Jamaica Coffee Industry Board, který se snaží udržovat a zlepšovat kvalitu jamajské kávy. Produkce je ovšem v dnešní době extrémně nízká a většina produkce míří do Japonska, káva tedy zůstává vzácnou, exkluzivní a lahodnou delikatesou.

 

1 x Piazza D'oro Intenso, 1 kg, zrnková káva

Dominantní chuťové tóny: kakaové boby, hořká čokoláda Podtóny: lískové oříšky, pepř, chilli Intenzivní vůně i chuť, dosažená díky nejtmavšímu pražení ze všech směsí Piazza d‘Oro, to je chlouba kávy INTENSO.

Je to směs zrn odrůdy Arabika z centrální a jižní Ameriky a vysoce kvalitní Robusty z Ugandy. Nechte se unést kořeněnou vůní, ve které snadno rozpoznáte tmavou čokoládu a oříšek. Váš chuťový zážitek umocní hluboké tóny hořké čokolády a holandského kakaa dozdobené lískovým oříškem. Lehce kořeněný chuťový podtext by se dal přirovnat ke směsi pepře a chilli. INTENSO je vhodnou volbou pro espresso, které si rychle oblíbíte. Svým výrazným charakterem se také hodí pro mléčné varianty s espresso základem.

Piazza d’Oro Espresso výjimečné kvality Prémiové kávové směsi Piazza d‘Oro Espresso vynikají svou výjimečností a osobitým chuťovým profilem. Tyto pečlivě namíchané a pomalu pražené kávy tvoří speciální nabídku, ze které si vybere opravdu každý. Káva PIAZZA D’ORO se pěstuje a sklízí zodpovědně ve vztahu k životnímu prostředí a společnosti. UTZ Certified je nezávislá NADACE, která vznikla v roce 2002 s cílem realizovat program udržitelného rozvoje v oblasti pěstování kávy. Nezávislí auditoři každý rok kontrolují a certifikují farmáře v daných oblastech, zda při pěstování dodržují principy správné zemědělské praxe, spravedlivých sociálních vztahů a ochrany životního prostředí. Tyto zásady jsou obsaženy v Kodexu chování UTZ a při jejich dodržování mají farmáři možnost získat vyšší cenu za své zboží.

 

2 x Vergnano espresso šálek

Vergnano šálek na espresso, objem 60ml. Kvalitní porcelán

Informace o výrobci

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

Vánoční balíček - Degustační set TOP 6, 1 kg, zrno

Vánoční balíček - Degustační set TOP 6, 1 kg, zrno

Vánoční degustační balíček TOP 6 nabídte i těm nejvášnivějším milovníkům kávy šest nezapomenutelných zážitků. Tento set je za zvýhodněnou cenu a zdarma dopravou, dárkovou taškou Vergnano a dvěma šálky Vergnano.

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů