Vánoční set - MOKA ONE

Vánoční set MOKA ONE obsahuje moka konvičku Bialetti Express na 3 šálky, mletou kávu Vergnano 100% Arabica, Vergnano espresso šálek a Vergnano cappuccino šálek. Díky přiložené reprezentativní tašce Vergnano bude tento set skvělým dárkem pro Vaše blízké.

Více informací
Není skladem
Tisk
Sdílet s přáteli
1 185 Kč s DPH

Tento balíček nabízíme za zvýhodněnou cenu a také s reprezentativní papírovou taškou Vergnano zdarma, která Vám skvěle poslouží jako dárkové balení.

 

Balíček obsahuje:

 

1 x Vergnano 100% Arabica, 250 g, mletá káva

Caffe Vergnano 100% arabica má hebké a jemné aroma z těch nejlepších kávových zrn arabika ze Střední a Jížní Ameriky. Caffé Vergnano má již dlouholetou tradici na trhu a to od roku 1882, kdy Domenico Vergnano otevřel obchod s potravinářským zbožím v městečku Chieri u italského Torina. V obchodě se brzy začal zabývat prodejem a pražením kávy. Toto odhodlání bylo poháněné odvážnými rozhodnutími a zakoupením první kávové plantáže v Keni. Roku 1986 se společnost spojila s proslulou „Casa del Caffé”. Od té doby má mezi kavárnami v piemontském řetězci jedno z hlavních postavení především kvůli prvotřídní kvalitě.

 

1 x Bialetti kávovar Moka Express na 3 šálky kávy

Jeden z nejpovedenějších Italských designů minulého století patří konvičce na kávu - Moka Express Bialetti.

Tvar ve stylu Art Deco jí dal Alfonso Bialetti v roce 1933. V dnešních dnech se krom statisíců domácností po celém světě můžeme kochat tímto tvarem i například v The Science Museum v Londýně. Díky ideálnímu materiálu pro kávovary - hliníku - si již po několika šálcích budete moci vychutnat tu nejlepší chuť Vaší kávy. Kávovar časem získává patinu, která je pro správnou chuť kávy nepostradatelná. Použití: naplníte dolní nádobu (A) vodou po rysku a vložíte filtr. Do filtru (B) nasypete mletou kávu. Připevníte horní část kávovaru a umístíte na sporák, nebo varnou desku. Na plynovém sporáku nesmí plameny plynu přesahovat spodek kávovaru. Když je voda vroucí začne překapávat vylouhovaná káva do horní nádoby (C).

Obsah nalijete do šálku a vychutnáváte lahodný nápoj. Kávovary Bialetti představují ten nejstarší způsob výroby espresso kávy v domácnosti a vyrábějí se ve velikostech od 1 až po 18 porcí. Vhodné pro plynový, elektrický vařič či pro sklokeramiku. Nemyjte v myčce a nenechávejte v mokrém a vlhkém prostředí.

Upozornění: Italské měřítko velikosti šálků kávy neodpovídá českým zvykům. Proto je nutné se při rozhodování o velikosti kávovaru řídit objemem, nikoli počtem šálků.

 

1 x Vergnano espresso šálek

Vergnano šálek na espresso, objem 60ml. Kvalitní porcelán.

 

1 x Vergnano cappuccino šálek

Vergnano šálek na capuccino, objem 140ml.

 

Informace o výrobci

Bialetti

Adresa: Via Fogliano 1, 25030 Coccaglio, Italy

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

Vánoční set - MOKA ONE

Vánoční set - MOKA ONE

Vánoční set MOKA ONE obsahuje moka konvičku Bialetti Express na 3 šálky, mletou kávu Vergnano 100% Arabica, Vergnano espresso šálek a Vergnano cappuccino šálek. Díky přiložené reprezentativní tašce Vergnano bude tento set skvělým dárkem pro Vaše blízké.

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů