Balada Univerzální odvápňovač 500ml

ZKUSTE NAŠI NOVINKU!

Tekutý odvápňovací prostředek, který je určen převážně na odstranění vodního kamene. 500ml = 5 (dávek) odvápnění 

Více informací
Skladem
Tisk
Sdílet s přáteli
199 Kč s DPH

Tekutý odvápňovací prostředek, který je určen převážně na odstranění vodního kamene. Typické použití je pro pravidelné čistění kávovarů různých značek a typů. Pravidelné používání přípravky proslouží životnost kávovarů a zajistí stabilní a přirozenou chuť kávy.

Bezpečnostní upozornění: Způsobuje vážné poškození očí. Dráždí kůži. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po použití si důkladně umyjte ruce. Při kontaktu s kůží umyjte velkým množsstvím vody a mýdla. 

Použití: 1) Vyprázdněte nádržku na vodu a nalijte 100ml připravku Despon Declak. 2) Rozřeďte 100ml přípravku s 1l vody. 3) Spusťte odvápňovací cyklus dle pokynů k příslušnému kávovaru. 4) Vícekrát opláchněte nádržku čistou vodou v souladu s pokyny uvedenými v přiručce k zařízení.

Informace o výrobci

Balada Coffee

Kdo jsme?

Jsme česká rodinná firma milovníků kávy, jejíž cílem je sdílet naší každodenní radost nad šálky čerstvě pražené výběrové kávy z celého světa.

Káva je naší vášní, a proto věnujeme pozornost každému jednotlivému zrnku tak, abychom měli jistotu, že výsledkem bude neopakovatelná chuť šálku kávy i dlouho po vypití.

Naše kávy pocházejí z celého světa a u všech Balada Coffee káv víme, z jaké konkrétní farmy či kávové oblasti pocházejí. Máme rádi plnou chuť, silné tělo, příjemnou ovocitu, ale zároveň jen mírnou kyselost. Toto je také důvodem, proč zrnka pražíme „na střed“. V rámci naší nabídky nabízíme kávy vhodné pro přípravu espressa, káv s mlékem, ale i filtrů a aeropressů.

Je velmi důležité, aby se k Vám naše kávy dostaly vždy čerstvé, a proto dodáváme kávy jen pár dnů po upražení.

Rádi pomáháme

Nadační fond pro předčasně narozené děti a jejich rodiny

Tento nadační fond byl založen v prosinci roku 2013 Hanou Píšovou a Markétou Stránskou. Nadační fond vznikl na základě naší osobní zkušenosti s příchodem předčasně narozených dvojčat na svět. Cílem fondu je pomáhat rodinám předčasně narozených dětí, které se ocitly v tíživé finanční a psychické situaci. Nadační fond pomáhá vždy konkrétní rodině a jejich konkrétní potřebě spojené s předčasně narozeným dítětem.

Balada Coffee je dlouhodobým a hrdým partnerem Nadační fond pro předčasně narozené děti a jejich rodiny. Z každého našeho zakoupeného výrobku odvádíme finanční částku na pomoc této dobré věci – tímto způsobem tedy můžete pomoci také.

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

Balada Univerzální odvápňovač 500ml

Balada Univerzální odvápňovač 500ml

ZKUSTE NAŠI NOVINKU!

Tekutý odvápňovací prostředek, který je určen převážně na odstranění vodního kamene. 500ml = 5 (dávek) odvápnění 

Produkty ze stejné kategorie

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů