Vánoční balíček - Degustační set TOP 6, 250g, mletá káva

Vánoční degustační balíček mleté kávy nabídte milovníkům kávy velice bohatou paletu chutí. Celý tento set je za zvýhodněnou cenu a jako bonus k němu navíc obržíte nejen dárkovou tašku Vergnano, ale také Vergnano espresso šálek zdarma.

Více informací
Není skladem
Tisk
Sdílet s přáteli
1 150 Kč s DPH

Tento balíček nabízíme za zvýhodněnou cenu a také s reprezentativní papírovou taškou Vergnano zdarma, která Vám skvěle poslouží jako dárkové balení.

 

1 x Vergnano 100% Arabica, 250 g, mletá káva

Caffe Vergnano 100% arabica má hebké a jemné aroma z těch nejlepších kávových zrn arabika ze Střední a Jížní Ameriky. Caffé Vergnano má již dlouholetou tradici na trhu a to od roku 1882, kdy Domenico Vergnano otevřel obchod s potravinářským zbožím v městečku Chieri u italského Torina. V obchodě se brzy začal zabývat prodejem a pražením kávy. Toto odhodlání bylo poháněné odvážnými rozhodnutími a zakoupením první kávové plantáže v Keni. Roku 1986 se společnost spojila s proslulou „Casa del Caffé”. Od té doby má mezi kavárnami v piemontském řetězci jedno z hlavních postavení především kvůli prvotřídní kvalitě.

 

1 x Barbera Mago, 250 g, mletá káva

Tato káva má vše co se říká o čistých Arabikách (eleganci, jemnost, rozmanitost chutí), plus má i to, co čisté Arabice chybí (bohatá crema, plné tělo). Je sladká a silná, neuvěřitelně jemná a vyvážená s jemnými tóny aroma hořké čokolády, ořechů a ovoce - prostě magie. Poté už jen intenzivní, vzrušující a vždy překvapující dochuť.

Tato káva je projevem a vyjádřením zkušeností Caffé Barbera získaných ze svého dlouholetého působení na světovém trhu. Kávová zrna pocházejí přímo ze zdrojů nejlepších světových odrůd kávy. Proces pražení je jemný, probíhá odděleně a šikovně prolíná původní receptury. Elegantní balení vyrobené z cínu zaručuje dokonalou ochranu před vnějším prostředím a zdokonaluje Aroma a chuť kávy. Caffé Barbera v 250g balení představuje unikátní a elegantní produkt pro domácí spotřebitelé.

 

1 x Izzo Gold, 250 g, mletá káva

Káva Izzo Gold 100% Arabica podle našeho názoru obsahuje jedny z nejlepších kávových zrn Arabiky, které si můžete zakoupit v současné době na světovém trhu. Samotná kávová zrna jsou pomalu pražená za poměrně vysoké teploty v malých dávkách. Díky tomuto procesu se negativí vlastnosti (kyselost a hořkost) snižují na minimum a káva tak získá dokonalou plnost a chuť.

Samotná kávová zrna této kávy jsou pomalu pražená za poměrně vysoké teploty v malých dávkách. Díky tomuto procesu se negativní vlastnosti (kyselost a hořkost) snižují na minimum a káva tak získá dokonalou plnost a chuť. silná káva, dobrá pěna vysoký obsah kofeinu velmi dobrá pro kávové automaty, perfektní pro espresso velmi dobrá pro cappuccino nebo Latte Macchiato velmi dobrá jako ranní káva.

Pražírna Caffé Izzo byla založena již v roce 1979 v malém městě Boscoreale na úpatí Vesuvu. Městečko leží nadohled starobylého města Pompei. Její zakladatel Izzo Vincenzo již více než 30 let s nadšením a odhodláním pracuje na vytvoření skutečného neapolského espressa. V rámci služeb, společnost nedávno otevřela řetězec Kaváren Izzo, které jsou spojeny řadou obchodních iniciativ a propagačních akcí s exkluzivní kávou Izzo.

 

1 x Lucaffé Mr. Exlusive, 250 g, mletá káva

Jedinečně vyvážená chuť a vůně - 100% obsah kávových zrn druhu Arabica. Tato exkluzivní směs kávy Arabica z jižní Ameriky, je určena pravým labužníkům. Vychutnejte si opojné aroma této kávy, které připomíná čerstvě upečený chléb s ořechy. Opravdová 100% Arabica bez kyselinek, pěkná hutná káva s kvalitní pěnou,chutí a vůní.

 

1 x Illy Dark, 250 g, mletá káva

Tmavá káva vhodná pro přípravu espressa se silnější chutí a intenzivnějším aroma. Vychutnejte si špičkový zážitek v pohodlí domova či kanceláře. Káva Illy je silná a intensivní a zanechává dlouho pocit vnitřního naplnění a uspokojení. Jeho chuť je vyvážená a příjemný pocit zůstane i několik desítek minut po jeho vypití. Illy není nikdy vodové, je jako sametový krém. Díky nízkému obsahu kofeinu si můžete vychutnat i několik šálků Illy denně.

 

1 x Izzo Silver, 250 g, mletá káva

Izzo Silver je káva s hustou cremou, plné a pikantní chuti. Káva vhodná především pro malé šálky espressa, přesněji řečeno ristretta a tomu také odpovídají poměr kávových zrn Arabika a Robust - 80:20. Samotná kávová zrna jsou pomalu pražená za poměrně vysoké teploty v malých dávkách. Díky tomuto procesu se negativní vlastnosti (kyselost a hořkost) snižují na minimum a káva tak získá dokonalou plnost a chuť.

Káva je tradičně balena do vakuového obalu proudem dusiku, který zpomalí stárnutí kávy a snižuje množství kyslíku, jenž způsobuje oxidaci kávy. Směs tak neztrácí svoji chuť a je stále čerstvá i po 3 letech od výroby.

 

1 x Vergnano espresso šálek

Vergnano šálek na espresso, objem 60ml. Kvalitní porcelán

Informace o výrobci

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

Vánoční balíček - Degustační set TOP 6, 250g, mletá káva

Vánoční balíček - Degustační set TOP 6, 250g, mletá káva

Vánoční degustační balíček mleté kávy nabídte milovníkům kávy velice bohatou paletu chutí. Celý tento set je za zvýhodněnou cenu a jako bonus k němu navíc obržíte nejen dárkovou tašku Vergnano, ale také Vergnano espresso šálek zdarma.

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů