Delonghi KG 521 M

Profesionální mlýnek na kávu s ocelovými kameny a vysokou přesností mletí.

Více informací
Není skladem
Tisk
Sdílet s přáteli
6 990 Kč s DPH

Popis produktu

Jen káva z čerstvě umletých zrn vynikne nad ostatními!

Milujete vůni čerstvě namleté kávy a toužíte svou kuchyni oživit stylovým designovým výrobkem? Pak se nechte okouzlit novým výrobkem značky DeLonghi, která představuje profesionální kávomlýnek DEDICA KG521M v černo-stříbrné kombinaci. Dopřejte si vysokou kvalitu kávy díky preciznímu mletí ocelovými kameny a zvolte si úroveň jemnosti mletí zrn podle vlastního přání. Zamilujte se do precizní přípravy kvalitní kávy v pohodlí domova!

Káva jedině z mletých zrn

Kávomlýnek DeLonghi DEDICA nabízí komfortní alternativu přípravy šálku voňavé kávy v nejvyšší možné kvalitě. Jedině ta káva, kterou si doma připravíte z čerstvě namletých zrn robusty či arabiccy, bude vynikat intenzivním aroma a výtečnou chutí. Nový kávomlýnek DeLonghi vám nabízí záruku profesionální přípravy mletí tak, jak ji znáte z oblíbené kavárny či restaurace.

Účelový kónický tvar

Každý milovník dobré kávy ví, že její chuť je závislá na mnoha faktorech. Jednu z hlavních rolí hraje samotné mletí kávových zrn. V případě robustního mlýnku DeLonghi je využita kónická konstrukce, která se postará o rovnoměrné mletí a zachování aromatu. Zásobník na zrna má kapacitu až 350 gramů a můžete jej jednoduše vyjmout a vyčistit.

Zvolte si jemnost mletí

O precizní mletí se postarají ploché mlecí kameny, které jsou vyrobeny z nerezové oceli s dlouhou životností a zajišťují výbornou konzistenci kávy. S kávomlýnkem DeLonghi si můžete sami vybrat až z 18 možných nastavení hrubosti. Tento přístroj může využívat opravdu každý. Uspokojí chuťové buňky na jemnou odpolední kávičku, intenzivní espresso až po hrubě namleté french press. Zvolit si také můžete, kolik kávy budete potřebovat. K dispozici máte volbu pro 1-14 šálků, což bude ideálním řešením ve velkých rodinách, kancelářích nebo kavárnách.

Komfortní ovládání na displeji

K velkým přednostem patří velký LCD displej, se kterým můžete snadno řídit celý proces přípravy kávy. Na panelu si nastavíte požadovanou hrubost mletí, počet šálků i stupeň intenzity. Mimořádně pohodlná obsluha vrcholí možností plnit kávu rovnou do filtrů jednotlivých řad kávovarů nebo do transparentní nádoby s kapacitou 170 gramů, která je opatřena hermetickým uzávěrem pro uchování intenzivního aroma. Samotný kávovar vyniká svým čistým a elegantním provedením, které se drží vysoké kvality a funkčnosti. Mezi výhody se řadí snadné čištění díky vyjímatelné horní části mlýnku. S jednoduchou údržbou vám pomůže také čistící kartáček s hustými štětinami, s jehož pomocí pohodlně očistíte mlecí mechanismus.

Informace o výrobci

DeLonghi

Společnost DéLonghi neustále expanduje a je schopna zařadit se ve světě velmi dobře se svými italskými výrobky, vítězícími svým designem, stylem a kvalitou použitých materiálù. Je to spoleènost, která se pohybuje v sektoru pohodlí a krásy v mnoha obchodních odvětvích. Nápady a inovace, prùzkum a vývoj, produktivní know-how, mezinárodní distribuce vynášejí DeLonghi na jednu z prvních pozic na trhu. Šířka nabídky DéLonghi je důkazem produktivní technologie, obchodního rozvoje a významných investic do marketingu - vývoj linií výrobku, prùzkum trhu a přístup spotřebitelù. Výzkum a vývoj a to vše v Italském designu, kde je myšlenka přeměněna ve výrobek. Via ". Seitz, 47 31100 Treviso - Italy

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

Delonghi KG 521 M

Delonghi KG 521 M

Profesionální mlýnek na kávu s ocelovými kameny a vysokou přesností mletí.

Produkty ze stejné kategorie

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů