Vánoční balíček - GOURMET

Vánoční set GOURMET uspokojí i náročné milovníky kávy. Celý tento set je za zvýhodněnou cenu a jako bonus obržíte dárkovou tašku Vergnano zdarma.

Prosím o upřesnění barvy plastových prvků na moka konvičce. Na výběr je barva oranžová, růžová, tyrkysová, zelená. Barvu prosím upřesněte do poznámky (nejlépe uveďte 2 barvy), nebo Vám bude zaslaná námi vybrané barevné provedení.

Více informací
Není skladem
Tisk
Sdílet s přáteli
719 Kč s DPH

Tento balíček nabízíme za zvýhodněnou cenu a také s reprezentativní papírovou taškou Vergnano zdarma, která Vám skvěle poslouží jako dárkové balení.

 

Balíček obsahuje:

 

1 x G.A.T. kávovar Valentina na 3 šálky kávy

Jeden z nejpovedenějších Italských designů minulého století patří moka.

Hliníkový moka kávovar G.A.T pro tradiční přípravu italské kávy s vynikajícím aroma a jedinečnou chutí. Kávovar G.A.T. je vyrobený ze zdravotně nezávadného aluminia a je určený pro elektrické, sklokeramické a plynové ploténky. Kávovar má ergonomickou rukojeť a knoflík na víku z černého, horkuodolného plastu, bezpečnostní přetlakový ventil a zrcadlový povrch pro snadnou údržbu - vše, co potřebujete pro přípravu výborné kávy, kterou s ním připravíte snadno a osvědčeným způsobem, který se po léta nezměnil.

Více info na: http://www.kava-praha.cz/kavovary/5423-moka-konvice-gat-valentina-3-salky-8007126003498.html

 

1 x Vergnano 100% Arabica, 250 g, mletá káva

Caffe Vergnano 100% arabica má hebké a jemné aroma z těch nejlepších kávových zrn arabika ze Střední a Jížní Ameriky. Caffé Vergnano má již dlouholetou tradici na trhu a to od roku 1882, kdy Domenico Vergnano otevřel obchod s potravinářským zbožím v městečku Chieri u italského Torina. V obchodě se brzy začal zabývat prodejem a pražením kávy. Toto odhodlání bylo poháněné odvážnými rozhodnutími a zakoupením první kávové plantáže v Keni. Roku 1986 se společnost spojila s proslulou „Casa del Caffé”. Od té doby má mezi kavárnami v piemontském řetězci jedno z hlavních postavení především kvůli prvotřídní kvalitě.

 

1 x Izzo Gold, 250 g, mletá káva

Káva Izzo Gold 100% Arabica podle našeho názoru obsahuje jedny z nejlepších kávových zrn Arabiky, které si můžete zakoupit v současné době na světovém trhu. Samotná kávová zrna jsou pomalu pražená za poměrně vysoké teploty v malých dávkách. Díky tomuto procesu se negativí vlastnosti (kyselost a hořkost) snižují na minimum a káva tak získá dokonalou plnost a chuť.

Samotná kávová zrna této kávy jsou pomalu pražená za poměrně vysoké teploty v malých dávkách. Díky tomuto procesu se negativní vlastnosti (kyselost a hořkost) snižují na minimum a káva tak získá dokonalou plnost a chuť. silná káva, dobrá pěna vysoký obsah kofeinu velmi dobrá pro kávové automaty, perfektní pro espresso velmi dobrá pro cappuccino nebo Latte Macchiato velmi dobrá jako ranní káva.

Pražírna Caffé Izzo byla založena již v roce 1979 v malém městě Boscoreale na úpatí Vesuvu. Městečko leží nadohled starobylého města Pompei. Její zakladatel Izzo Vincenzo již více než 30 let s nadšením a odhodláním pracuje na vytvoření skutečného neapolského espressa. V rámci služeb, společnost nedávno otevřela řetězec Kaváren Izzo, které jsou spojeny řadou obchodních iniciativ a propagačních akcí s exkluzivní kávou Izzo.

 

2 x Vergnano espresso šálek

Vergnano šálek na espresso, objem 60ml. Kvalitní porcelán.

Informace o výrobci

Vergnano

Vergnano vždy dělá kávu uměním, a to s jedním cílem: nabídnout vyšší kvalitu kávy. Tajemství? Výběr surovin a péče o výrobní proces. Objevené chutě spotřebitelů jsou uspokojeny zkušenostmi, profesionalitou a velkou vášní, nabídkou různých druhů kávy ve velmi vysoké kvalitě. Směsi Vergnano jsou jako dílo jednoho autora, nesou nezaměnitelný tón, charakter a třídu., Casa Del Caffé Vergnano S.P.A., S.S. Torino / Asti Km 20, 10026 Santena / TO Italy

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

Vánoční balíček - GOURMET

Vánoční balíček - GOURMET

Vánoční set GOURMET uspokojí i náročné milovníky kávy. Celý tento set je za zvýhodněnou cenu a jako bonus obržíte dárkovou tašku Vergnano zdarma.

Prosím o upřesnění barvy plastových prvků na moka konvičce. Na výběr je barva oranžová, růžová, tyrkysová, zelená. Barvu prosím upřesněte do poznámky (nejlépe uveďte 2 barvy), nebo Vám bude zaslaná námi vybrané barevné provedení.

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů