Melitta CI Touch černá

Melitta CI Touch®  - prosím, dotkněte se!

Tento model je k dispozici i ve černém barevném provedení.

Melitta CI Touch® je všestranný talent mezi plně automatickými kávovary. Kávové speciality si s jeho pomocí vyrobíte jednoduchým stiskem jednoho tlačítka

Více informací
Není skladem
Tisk
Sdílet s přáteli
23 499 Kč s DPH

Popis produktu

Melitta CI Touch® - prosím, dotkněte se!

Tento model je k dispozici i ve stříbrném barevném provedení.

Melitta CI Touch® je všestranný talent mezi plně automatickými kávovary. Kávové speciality si s jeho pomocí vyrobíte jednoduchým stiskem jednoho tlačítka. Disponuje nadstandardním vybavením jako je dvoukomorový kontejner na kávová zrna, který Vám umožní vybrat ten správný typ kávy pro zvolený nápoj, elegantní design, tichý chod a intuitivní použití. Vše dohromady činí potěšení pro všechny Vaše smysly.

Vychutnejte si pravý požitek z kávy s plně automatickými kávovary Melitta.    

S kávovarem Melitta CI Touch® je příprava Vaší oblíbené kávy snadnější než kdykoli předtím. Za pomoci funkce One Touch si připravíte přednastavené kávové speciality (espresso, káva, cappucccino i latte macchiato), ale navolit si můžete ještě 6 dalších oblíbených nápojů. Tím to nekončí - s funkcí Moje káva si naprogramujete až 4 nápoje přesně podle Vašich představ. Vše si nastavíte, aby Vám to 100 % vyhovovalo a příště už jen připravíte stiskem jednoho tlačítka. 

Máte rádi silné espresso, ale zároveň si rádi pochutnáte na jemném cappuccinu? Žádný problém. Tento model je vybavený dvoukomorovým zásobníkem na kávová zrna, takže si pro daný typ kávy můžete zvolit vhodnější druh zrn. Víčko Aromasafe® a tmavě zbarvená nádoba přispívají ke správnému uchování kávových zrn a dlouhodobému zachování jejich aroma. Kávovar navíc disponuje integrovaným zásobníkem na malé množství namleté kávy. Překvapí Vás také velice tichý, ale přitom rychlý mlýnek, který pomele kávová zrna v 5ti úrovních jemnosti mletí. 

Jednotlivé kávové speciality jako je cappuccino a latte macchiato se připravují podle původních receptur - kávovar sám rozpozná, kdy se prvně šlehá mléko a u kterého receptu se do našlehaného mléka teprve přidává espresso. Vy se o nic nestaráte. Připravit si takto dokážete dva šálky kávových i mléčných specialit zároveň (režim dva šálky). Výpusť je nastavitelná až na 140 mm, takže i vysoké sklenice na latte macchiato mají dostatek místa. Trysky pro kávu a mléko jsou integrované do jedné výpusti a tak zcela odpadá nutnost manuálního přesouvání sklenice. A aby se Vám vše jednoduše volilo, je kávovar vybavený TFT barevným displejem s vysokým rozlišením a ovládáním jemným dotykem senzorů. Veškerým nastavením Vás provede krok za krokem.    

Stejně snadná jako příprava je i čištění a údržba. Za tím stojí praktická vyjímatelná varná jednotka, vyjímatelný mléčný systém s externí nádobou na mléko, která se dá jednoduše skladovat v lednici nebo rychlé a hygienické čištění částí, které jsou v kontaktu s mlékem a to za pomoci horké vody a páry. Toto čištění můžete provádět po každém použití nebo může být zvoleno odděleně za pomoci menu.

V neposlední řadě je třeba zdůraznit důležitost filtrů. A to nejen proto, že filtrovaná voda zlepšuje kvalitu a chuť Vaší kávy, ale protože zabraňuje vzniku vodního kamene ve vodním systému a tím i prodlužuje životnost Vašeho kávovaru. Filtry Melitta® Pro Aqua Water jsou tím správným řešením.  

Informace o výrobci

Melitta

Melitta, výrobce: Německo

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

Melitta CI Touch černá

Melitta CI Touch černá

Melitta CI Touch®  - prosím, dotkněte se!

Tento model je k dispozici i ve černém barevném provedení.

Melitta CI Touch® je všestranný talent mezi plně automatickými kávovary. Kávové speciality si s jeho pomocí vyrobíte jednoduchým stiskem jednoho tlačítka

Produkty ze stejné kategorie

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů