LOR Lungo Profondo 10 ks kapsle

Expirace 9/2021

LUNGO PROFONDO se vyznačuje intenzivní a kořeněnou vůní pražených mandlí. Lungo je varianta espressa, také známé jako dlouhá káva (110 ml).

Více informací
Není skladem
Tisk
Sdílet s přáteli
89 Kč s DPH

LUNGO PROFONDO se vyznačuje intenzivní a kořeněnou vůní pražených mandlí. Lungo je varianta espressa, také známé jako dlouhá káva (110 ml).

Chuť: intenzivní-kořeněná-napínavá

Intenzita: 8/14

Balení: 52g

Tóny pražené mandle a lékořice.

Svět kávy L´OR Historie Značka L´OR vznikla ve Francii roku 1992 a její ambicí bylo vždy nabídnout tu nejlepší kávu na světě. Od té doby káva L'OR svádí smysly spotřebitelů intenzivními chuťovými zážitky. V roce 2010 L'OR expandoval za francouzské hranice spuštěním L'OR Espresso kávových kapslí. Dnes značka L'OR nabízí bezkonkurenční kvalitu kávy napříč všemi kávovými segmenty. Značka L´OR Každý šálek kávy L'OR nabízí čisté potěšení z kávy. Nechte se pohltit intenzivní vůní. Objevte rovnováhu jemné a bohaté chuti. Objevte zlato. Objevte L'OR.

Pražení a mletí kávy L´OR Káva L´OR je vyrobena z těch nejkvalitnějších kávových zrn. Proces pražení, který je specifický pro kávu L'OR, vystavuje kávové zrno intenzivním teplotám, které jim dávají hlubokou barvu, jedinečné příchutě a vlastnosti specifické pro každou odrůdu. Vychutnejte si bohatou kávu, produkt dokonale pražených a mletých kávových zrn, s jantarově zbarvenou krémovou vrstvou. UTZ Všechny směsi L'OR jsou vyráběny z kávy pěstované podle udržitelných výrobních metod a jsou 100% certifikovány podle UTZ. Kávové kapsle L'OR spolupracuje na podpoře zavádění udržitelných postupů pro pěstování kávy. Naším cílem je zlepšit životy zemědělců, pracovníků a jejich rodin. Usilujeme o zachování přírody a ochranu životního prostředí. www.utz.org

Informace o výrobci

LOR

Výrobcee: Jacobs Douwe Egberts, Oosterdoksstraat 80, 1011 DK, Amsterdam

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

LOR Lungo Profondo 10 ks kapsle

LOR Lungo Profondo 10 ks kapsle

Expirace 9/2021

LUNGO PROFONDO se vyznačuje intenzivní a kořeněnou vůní pražených mandlí. Lungo je varianta espressa, také známé jako dlouhá káva (110 ml).

Produkty ze stejné kategorie

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů