DeLonghi ECAM 450.65.S

Plnoautomatický kávovar De'Longhi Eletta Explore s elegantním stříbrným povrchem nabízí více než 50 horkých, ledových a Cold Brew nápojů, které můžete objevovat.

Více informací
Není skladem
Tisk
Sdílet s přáteli
22 990 Kč s DPH

Užijte si automatickou teplou mléčnou pěnu díky technologii LatteCrema Hot* a osvěžující studené Cold Brew nápoje s technologiemi LatteCrema Cool* a Cold Extraction – doma i na cestách díky praktické funkci káva s sebou.

  • Technologie LatteCrema Hot & Cool  pro automatickou přípravu teplé a studené mléčné pěny*
  • Technologie extrakce za studena Cold Extraction pro ty nejvíce osvěžující nápoje Cold Brew do 5 minut
  • 3,5 palcový TFT displej s barevnými dotykovými ikonami
  •  Technologie Bean Adapt automaticky upravuje nastavení spotřebiče pro každý typ kávy, aby byla zajištěna ideální extrakce kávy
  • Wi-Fi připojení a mobilní aplikace
  • Funkce kávy s sebou pro hrnky do 16 cm

Ovládání kávovaru Eletta Explore je díky barevnému dotykovému 3,5" displeji jednoduché a intuitivní. Ovládací panel s dotykovými ikonami umožňuje rychlý přístup k jednotlivým skupinám nápojů. 

Kávovar De´Longhi je vybaven automatickým čištěním a odstraňováním vodního kamene. Zbytky kávy jsou z vnitřního okruhu odstraněny ihned po zapnutí kávovaru během automatického proplachování. Současně se vnitřní okruh zahřívá, aby byla zajištěna správná teplota kávy. Kávovar sám oznámí potřebu odvápnění a jednoduše vás provede jednotlivými kroky procesu odvápnění. Odvápňovací jednotka je vyjímatelná, takže ji lze alespoň jednou měsíčně opláchnout pod tekoucí vodou, aniž by bylo nutné používat chemické čisticí prostředky.

Mobilní aplikace Coffee Link umožňuje snadno ovládat funkce kávovaru, upravovat nápoje podle osobních preferencí nebo dokonce vytvářet vlastní recepty. Aplikace navíc obsahuje více než 100 exkluzivních receptů na kávu, návody, spoustu užitečných rad nebo interaktivního průvodce, který vás naučí, jak se o kávovar starat. Propojením kávovaru s mobilním telefonem můžete na dálku připravit vybraný nápoj.

Informace o výrobci

DeLonghi

Společnost DéLonghi neustále expanduje a je schopna zařadit se ve světě velmi dobře se svými italskými výrobky, vítězícími svým designem, stylem a kvalitou použitých materiálù. Je to spoleènost, která se pohybuje v sektoru pohodlí a krásy v mnoha obchodních odvětvích. Nápady a inovace, prùzkum a vývoj, produktivní know-how, mezinárodní distribuce vynášejí DeLonghi na jednu z prvních pozic na trhu. Šířka nabídky DéLonghi je důkazem produktivní technologie, obchodního rozvoje a významných investic do marketingu - vývoj linií výrobku, prùzkum trhu a přístup spotřebitelù. Výzkum a vývoj a to vše v Italském designu, kde je myšlenka přeměněna ve výrobek. Via ". Seitz, 47 31100 Treviso - Italy

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

DeLonghi ECAM 450.65.S

DeLonghi ECAM 450.65.S

Plnoautomatický kávovar De'Longhi Eletta Explore s elegantním stříbrným povrchem nabízí více než 50 horkých, ledových a Cold Brew nápojů, které můžete objevovat.

Produkty ze stejné kategorie

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů