Izzo (My Way) Sorrento, 4 páky

Kávovary Izzo Sorrento vyrobené pod vlastní značkou My Way jsou automatické kávovary dosahující nejvyšších technologických možností současného trhu. Izzo Sorrento 4 páky (obrázek pouze 3).

Více informací
Není skladem
Tisk
Sdílet s přáteli
186 945 Kč s DPH

Kávovary Izzo Sorrento vyrobené pod vlastní značkou My Way jsou automatické kávovary dosahující nejvyšších technologických možností současného trhu. Kombinují inovativní a svěží design spolu s vysokou funkčností založenou především na intuitivním ovládání a vysoké kvalitě použitých materiálů.

Kávovary Sorrento používají elektronický digitální systém PID pro snadné nastavení ideální teploty vody a zachování její konstantní teploty. Každá páka kávovaru dovoluje přípravu dvou šálku kávy najednou, stejně tak jako tvorbu kávových nápojů s využitím mléka. Samostatná tryska může být použita pro výrobu horké vody pro čaj, kterou vždy po nahřátí bojler obsahuje, a tak je ihned k použití. Pro dosažení ještě lepšího výsledného šálku kávy obsahuje kávovar nerezový zásobník na hrnky. Ty jsou pak neustále nahřívány pomocí teplé páry vycházející z bojleru. Jsou nabízeny ve třech barevných variacích: bílá, červená, tmavě stříbrná.

Pražírna Izzo Coffee byla založena již v roce 1979 v malém městě Boscoreale na úpatí Vesuvu. Městečko leží nadohled starobylého města Pompei. Její zakladatel Vincenzo Izzo již více než 30 let s nadšením a odhodláním pracuje na vytvoření toho nejlepšího neapolského espressa. V rámci služeb, společnost nedávno otevřela řetězec kaváren Izzo, které jsou spojeny řadou obchodních iniciativ a propagačních akcí s touto exkluzivní kávou. Izzo Caffè proniká na trh České Republiky prostřednictvím společnosti Káva Praha, Simona Baladová a pomocí své kvality a výborné chuti registruje velmi pozitivní ohlas.

 

Technické parametry:

  • 4 páky
  • 380V
  • rozměr: 118x54x59/80
  • spotřeba: 6200 Watt
  • boiler: 24 litrů
  • váha: 110 kg

 

Informace o výrobci

Izzo

Pražírna Izzo Coffee byla založena již v roce 1979 v malém městě Boscoreale na úpatí Vesuvu. Městečko leží nadohled starobylého města Pompei. Její zakladatel Izzo Vincenzo již více než 30 let s nadšením a odhodláním pracuje na vytvoření skutečného neapolského espressa. V rámci služeb, společnost nedávno otevřela řetězec Kaváren Izzo, které jsou spojeny řadou obchodních iniciativ a propagačních akcí s exkluzivní kávou Izzo. Výrobce: Gruppo Izzo S.r. I., S.P. 12 Casalina Stazione Sgurgola 28/A, 03012 Anagni, Italia

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

Izzo (My Way) Sorrento, 4 páky

Izzo (My Way) Sorrento, 4 páky

Kávovary Izzo Sorrento vyrobené pod vlastní značkou My Way jsou automatické kávovary dosahující nejvyšších technologických možností současného trhu. Izzo Sorrento 4 páky (obrázek pouze 3).

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů