Lucaffe Blucaffé zrnková káva 250g

LuCaffé Bluecaffé Prestižní a exkluzivní vybraná směs arabských druhů kávy z Malých ostrovů okolo Jamaiky, dělá z této kávy opravdu šperk mezi kávou. Její nepřekonatelné aroma po čokoládě a mírně i banánu nám dává to opravdu perfektní potěšení ze šálku espressa.

Více informací
Skladem
Tisk
Sdílet s přáteli
399 Kč s DPH

Jedinečně vyvážená chuť a vůně - 100% obsah kávových zrn druhu Arabica. Tato exkluzivní směs kávy Arabica z jižní Ameriky, je určena pravým labužníkům. Vychutnejte si opojné aroma této kávy, které připomíná čerstvě upečený chléb s ořechy.

Opravdová 100% Arabica bez kyselinek, pěkná hutná káva s kvalitní pěnou,chutí a vůní.

O kávě Lucaffe Od poloviny devadesátých let, kdy byla firma, jejímž majitelem je pan Luca Venturelli, mladý obchodník z Brescie s opravdovým šestým smyslem pro kávu, založena v Padenghe sul Garda, se rozrostla natolik, že se stala jednou z nejznámějších společností zabývajících se pražením kávy v severní Itálii. Venturelli zahájil svou výzvu konvenčnímu světu kávy tím, že se zaměřil na mladý a iniciativní trh – obchod sáčkama, a způsobil mírnou revoluci ve způsobech připravování kávy. Káva Lucaffe je káva speciální kvality. Bez konzervantů, chemikálií, filtrací, ozařování a úprav prováděných běžně u jiných káv. Rozdíl mezi touto kávou a ostatními spočívá v její jedinečnosti - kvalitou odpovídá potřebám pro přípravu dokonalého espressa. Lucaffe bylo vybráno experty pro její jedinečnou kvalitu chuti - odlišuje se absencí nežádoucích výrobních postupů. Lucaffe je káva s nízkým obsahem kyselinek, vhodná pro každodenní konzumaci, s obsahem 100% arabiky v senzoricky vyváženém množství zajišťujícím lahodnou chuť. Lucaffe je ideální k použití v míchaných nápojích - jak latte macchiato tak cappucino cream caramel, pro svoji schopnost pozitivním způsobem zvýraznit a umocnit chuť použitých ingrediencí.

Informace o výrobci

LuCaffe

Káva Lucaffé Classico má mnoho fanoušků a skvělé ohlasy po celém světě. Hodně se o ní píše i na internetových fórech, zejména v západní Evropě. U nás si tato značka teprve svoji pozici mezi kávami postupně buduje. Všechny kávy značky Lucaffé jsou typickým příkladem italských pomalu pražených káv s jemnou kalcinací v rotačních bubnech díky kterým káva získá příjemnou jemnou ale pikantní chuť s nádechem sladké pražené čokolády. Pomalé pražení velmi pomáhá snižovat v kávě množství hořkých příchutí a látek. Díky speciálnímu způsobu pražení je káva Lucaffé Classico velmi vhodná pro ty z vás, kteří občas u pití kávy trpí podrážděností žaludku. S kávou Lucaffé Classico riziko podráždění takřka eliminujete. Rozhodně je káva Lucaffé Classico velmi příjemná k pití, s typickou (Lucaffé) mírně nasládlou chuťí, měkkým tělem a střední pěnou. Díky svým příjemným vlastnostem a chuti je vhodná pro přípravu cappuccina i latte macchiato. Výrobce: Lucaffé Venturelli Gian Luca, Via 1 magio 35, 25013, Carpenedo, Italy

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

Lucaffe Blucaffé zrnková káva 250g

Lucaffe Blucaffé zrnková káva 250g

LuCaffé Bluecaffé Prestižní a exkluzivní vybraná směs arabských druhů kávy z Malých ostrovů okolo Jamaiky, dělá z této kávy opravdu šperk mezi kávou. Její nepřekonatelné aroma po čokoládě a mírně i banánu nám dává to opravdu perfektní potěšení ze šálku espressa.

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů