PIAZZA d´Oro Dolce UTZ 1KG

Káva obsahuje 100% Arabiky z centrální Ameriky a Brazílie, která je nejsvětleji pražená ze všech káv Piazza d‘Oro.

Více informací
Skladem
Tisk
Sdílet s přáteli
649 Kč 584 Kč s DPH
-10%

Dominantní chuťové tóny: mandarinky, sušené meruňky

Podtóny: vlašské ořechy, mléčná čokoláda

Prozkoumejte půvab kávy DOLCE, 100% Arabiky z centrální Ameriky a Brazílie, která je nejsvětleji pražená ze všech káv Piazza d‘Oro. Její hlavní předností je pestrost chutí a svěží hravost s jakou se navzájem prolínají. Chuťový profil této výjimečné kávy nejprve zdůrazňuje příjemnou kyselinku, která je tak typická pro kávy odrůdy Arabika. Ovocné citrusové tóny, které po napití dominují, vám budou připomínat kombinaci lehké kyselosti mandarinky a jemné sladkosti sušených meruněk. Po spolknutí se chuť přehoupne do tónů, ve kterých vás příjemně překvapí vlašské ořechy s dozvukem lahodné mléčné čokolády. Kávu DOLCE doporučujeme zejména pro přípravu espressa, které nejlépe podpoří její výrazný a bohatý charakter.

Piazza d’Oro

Espresso výjimečné kvality Prémiové kávové směsi Piazza d‘Oro Espresso vynikají svou výjimečností a osobitým chuťovým profilem. Tyto pečlivě namíchané a pomalu pražené kávy tvoří speciální nabídku, ze které si vybere opravdu každý. Káva PIAZZA D’ORO se pěstuje a sklízí zodpovědně ve vztahu k životnímu prostředí a společnosti. UTZ Certified je nezávislá NADACE, která vznikla v roce 2002 s cílem realizovat program udržitelného rozvoje v oblasti pěstování kávy. Nezávislí auditoři každý rok kontrolují a certifikují farmáře v daných oblastech, zda při pěstování dodržují principy správné zemědělské praxe, spravedlivých sociálních vztahů a ochrany životního prostředí. Tyto zásady jsou obsaženy v Kodexu chování UTZ a při jejich dodržování mají farmáři možnost získat vyšší cenu za své zboží.

Informace o výrobci

Piazza d´Oro

Piazza d’Oro se specializuje na bohatý svět italského espresa a všech jeho druhů. Kávová zrnka jsou pražená tradičním italským způsobem. Výrobce: Jacobs Douwe Egberts, Oosterdoksstraat 80, 1011 DK Amsterdam

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

PIAZZA d´Oro Dolce UTZ 1KG

PIAZZA d´Oro Dolce UTZ 1KG

Káva obsahuje 100% Arabiky z centrální Ameriky a Brazílie, která je nejsvětleji pražená ze všech káv Piazza d‘Oro.

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů