Pasta Farfalle Barbie, 500g

Pravé italské těstoviny z limitované Barbie edice. Složení: 100% tvrdá italská pšenice.

Více informací
79 Kč s DPH

Zpříjemněte si rodinné chvíle s Pastificio Di Martino a Barbie. Vybrané těstoviny Di Martino IGP Gragnano se zbarví do růžova, aby inspirovaly budoucí generace k přijetí hodnot zdravého a udržitelného stravování.

Farfalle, což v italštině znamená "motýli", jsou rodinnou klasikou, která se díky svému veselému a nápaditému tvaru dokáže všestranně přenášet z jednoho receptu na druhý. Skvěle se hodí k teplým těstovinovým pokrmům, bohatým těstovinovým salátům, ale dokonce i na piknik.

Každým svým nákupem podpoříte poslání organizace Food for Soul posílit sociální odpovědnost, zachránit potraviny před plýtváním a nasytit ty, kteří je nejvíce potřebují. 

PASTIFICIO DI MARTINO: Od roku 1912 se moudrost tří generací výrobců těstovin setkává s nejlepší 100 % italskou tvrdou pšenicí (bez GMO) a přináší naše těstoviny IGP Gragnano na stoly po celém světě. Díky tomu, že jsou těstoviny Di Martino lisované v bronzovém lisu a pomalu sušené při nízké teplotě, mají voňavé aroma pšenice, jsou pevné při vaření a velmi snadno stravitelné.

Skladování: Těstoviny chraňte před vlhkem, slunečním zářením a živočišnými škůdci. Skladujte při teplotě 18–25 °C.

Alergeny: Obiloviny obsahující lepek, může obsahovat stopy vejce.

Informace o výrobci

Pasta di Martino

Společnost Di Martino založil Giuseppe Di Martino v roce 1912. V současné době je stále vedena italskou rodinou Di Martino a je lídrem na trhu čerstvých těstovin. Vlastní šest značek těstovin a ocenění P.G.I. Gragnano. Díky spolupráci s celosvětově známou luxusní značkou Dolce&Gabana je nejznámější značkou těstovin v celé Itálii.

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

Pasta Farfalle Barbie, 500g

Pasta Farfalle Barbie, 500g

Pravé italské těstoviny z limitované Barbie edice. Složení: 100% tvrdá italská pšenice.

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů