Pasta Pennette Rigata Barbie, 500g

Pravé italské těstoviny z limitované Barbie edice. Složení: 100% tvrdá italská pšenice.

Více informací
79 Kč s DPH

Zpříjemněte si rodinné chvíle s Pastificio Di Martino a Barbie. Vybrané těstoviny Di Martino IGP Gragnano se zbarví do růžova, aby inspirovaly budoucí generace k přijetí hodnot zdravého a udržitelného stravování. Pennette Rigate známé také jako "Mini Penne" jsou ideální volbou pro zábavné dětské pokrmy. Perfektní klasický tvar v ideální velikosti i pro ty nejmenší milovníky těstovin. Vyzkoušejte je také třeba se smetanovými, sýrovými, zeleninovými nebo masovými omáčkami.

Každým svým nákupem podpoříte poslání organizace Food for Soul, která se snaží posílit společenskou odpovědnost, chránit potraviny před plýtváním a nasytit ty, kteří je nejvíce potřebují.

PASTIFICIO DI MARTINO: Od roku 1912 se moudrost tří generací výrobců těstovin setkává s nejlepší 100 % italskou tvrdou pšenicí (bez GMO) a přináší naše těstoviny IGP Gragnano na stoly po celém světě. Díky tomu, že jsou těstoviny Di Martino lisované v bronzovém lisu a pomalu sušené při nízké teplotě, mají voňavé aroma pšenice, jsou pevné při vaření a velmi snadno stravitelné.

Skladování: Těstoviny chraňte před vlhkem, slunečním zářením a živočišnými škůdci. Skladujte při teplotě 18–25 °C.

Alergeny: Obiloviny obsahující lepek, celer, může obsahovat stopy vejce.

Informace o výrobci

Pasta di Martino

Společnost Di Martino založil Giuseppe Di Martino v roce 1912. V současné době je stále vedena italskou rodinou Di Martino a je lídrem na trhu čerstvých těstovin. Vlastní šest značek těstovin a ocenění P.G.I. Gragnano. Díky spolupráci s celosvětově známou luxusní značkou Dolce&Gabana je nejznámější značkou těstovin v celé Itálii.

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

Pasta Pennette Rigata Barbie, 500g

Pasta Pennette Rigata Barbie, 500g

Pravé italské těstoviny z limitované Barbie edice. Složení: 100% tvrdá italská pšenice.

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů