IZZO Caffé Silver 1kg zrnková káva

Zrnková káva Izzo Caffé Silver. Okouzlující vůně s harmonickou chutí. Toto balení je vhodné jak do zásobníkových kávovarů tak i pro běžné kávovary na zrnkovou kávu.

Více informací
Skladem
Tisk
Sdílet s přáteli
479 Kč s DPH

Káva Izzo Silver je káva s hustou cremou, plné a pikantní chuti.

Káva vhodná především pro malé šálky espressa, přesněji řečeno ristretta. Káva je tradičně balena do vakuového obalu proudem dusiku, který zpomalí stárnutí kávy a snižuje množství kyslíku, jenž způsobuje oxidaci kávy. Směs tak neztrácí svoji chuť a je stále čerstvá i po 3 letech od výroby.

Samotná kávová zrna jsou pomalu pražená za poměrně vysoké teploty v malých dávkách. Díky tomuto procesu se negativní vlastnosti (kyselost a hořkost) snižují na minimum a káva tak získá dokonalou plnost a chuť.      

 

 

  • *** středně silná káva
  • *** dobrá pěna  
  • *** střední obsah kofeinu  
  • **** velmi dobrá pro kávové automaty
  • ***** perfektní pro espresso  
  • **** velmi dobrá pro cappuccino nebo Latte Macchiato  
  • **** velmi dobrá jako ranní káva     

 

 

Pražírna Izzo Coffee byla založena již v roce 1979 v malém městě Boscoreale na úpatí Vesuvu. Městečko leží nadohled starobylého města Pompei. Její zakladatel Izzo Vincenzo již více než 30 let s nadšením a odhodláním pracuje na vytvoření skutečného neapolského espressa.

V rámci služeb, společnost nedávno otevřela řetězec Kaváren Izzo, které jsou spojeny řadou obchodních iniciativ a propagačních akcí s exkluzivní kávou Izzo.  

Káva Praha je oficiální distributor Caffé Izzo pro ČR.

Více informací nalezete na adrese: www.caffeizzo.cz  

Informace o výrobci

Izzo

Pražírna Izzo Coffee byla založena již v roce 1979 v malém městě Boscoreale na úpatí Vesuvu. Městečko leží nadohled starobylého města Pompei. Její zakladatel Izzo Vincenzo již více než 30 let s nadšením a odhodláním pracuje na vytvoření skutečného neapolského espressa. V rámci služeb, společnost nedávno otevřela řetězec Kaváren Izzo, které jsou spojeny řadou obchodních iniciativ a propagačních akcí s exkluzivní kávou Izzo. Výrobce: Gruppo Izzo S.r. I., S.P. 12 Casalina Stazione Sgurgola 28/A, 03012 Anagni, Italia

Tento produkt zatím nikdo nekomentoval.

Napsat recenzi

IZZO Caffé Silver 1kg zrnková káva

IZZO Caffé Silver 1kg zrnková káva

Zrnková káva Izzo Caffé Silver. Okouzlující vůně s harmonickou chutí. Toto balení je vhodné jak do zásobníkových kávovarů tak i pro běžné kávovary na zrnkovou kávu.

Dodání do 90 min

Expresní Messenger po Praze

Doprava zdarma

Při odběru zboží nad 3000 Kč

Odběrná místa

Naše kamenná prodejna a 400+ výdejních míst po celé ČR a SK

Milujeme kávu

A to jako rodinná firma s tradicí již 25 let

Oficiální distributor

Nabízíme všechny světové značky kávy a kávovarů